Navigáció
Eladó Építési telek, Hajdúsámson
Csak nálunk
Alapterület 7 158 m2,  7 158 m2 telek
Szobák száma
249 millió Ft
Adatlap száma 20000011
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Telekméret: 7 158 m2
  • Villany: Vezeték a telek előtt
  • Víz: Vízvezeték a telek előtt
  • Gáz: Gázvezeték a telek előtt
  • Csatorna: Csatorna a telekhatáron

Ingatlan leírása

ÉPÍTSEN LAKÓPARKOT HAJDÚSÁMSON SZÍVÉBEN


***Fektessen be a jelentős potenciállal bíró városba!***
 
Hajdúsámson központjában eladó egy 7158 m2-es építési telek, mely 2023. harmadik negyedévében jogerős építési engedélyt kapott egy 26 sorházi lakást magában foglaló LAKÓPARK építésére.
 
 
Az ingatlan a városközponttól 600 méterre helyezkedik el. A lakókörnyezet teljesen beépült, hasonló ingatlanokkal, mint amit a terv is tartalmaz. Ebben a LOKÁCIÓban már csak ez az egy beépítetlen telek van.  A környék kiváló adottságú, hiszen a közelben számos bevásárlási lehetőség, szupermarket, posta, bank, kormányhivatal, köznevelési intézmények (óvoda, iskola) található. 
 
HAJDÚSÁMSON, MINT BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG:
 
Az elmúlt években Hajdúsámson, Debrecen mellett jelentős fejlődésen ment keresztül, köszönhetően többek között az infrastrukturális beruházásoknak, a 471-es számú főút FEJLESZTÉSének. A Debrecenből elvágyóknak így komoly potenciált jelent otthonuk megteremtésére, hiszen könnyen és gyorsan elérik a vármegyeszékhelyet, a cívis város adta előnyöket, ugyanakkor a hajdúsámsoni szolgáltatások színvonala és a csendesebb, élhetőbb miliő nagyon vonzó. 
Debrecen olyan fejlesztéspolitikát hirdetett az elmúlt időszakban – elsősorban a Debrecen 2030 programra építve –, amely szorosabbra fűzi az agglomerációban lévő települések fejlesztését is, így várható a munkahelyteremtés, beruházsok érkezése a településre. A gyors és biztonságos közlekedés kialakítása mind gépjárművel (471-es főút), mind vasúton (110-es vonal) folyamatosan zajlik, ez pedig az első számú lépése annak, hogy a BEFEKTETŐI TŐKE meginduljon a térségbe. 
 
 
A TERVRŐL:
 
A terv koncepciója kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy a NAGYCSALÁDOSOK meg tudják teremteni álmaik otthonát egy privát környezetben, saját udvarrésszel, ami Debrecenben az ingatlanárak emelkedése miatt jóval távolibbá vált. A sorházi lakások mindegyike földszint + emelettel (teljes értékű, nem tetőtér) kialakítású, legtöbbjüknél a földszinten közvetlen bejárást biztosító garázzsal, nappalival, előtérrel, konyhával, étkezővel, vendég WC-vel. Az emeleten pedig a hálószobák kaptak helyet, HÁROM GYEREKSZOBÁVAL és egy fürdőszobával, valamint a SZÜLŐI LAKOSZTÁLLYAL, mely saját fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlan előtt további egy gépkocsi megállására kialakított parkoló is a terv része.
 
A jelenlegi tervek mellett 40%-os beépítéssel egy 26 sorházi lakást magában foglaló lakópark építhető, de a tervektől eltérően 60%-os beépítésre is lehetőség.
A közművek az ingatlan előtt rendelkezésre állnak.
 
A vételár tartalmazza a JOGERŐS építési engedély építész engedélyes tervcsomagot.
 
Az infrastrukturális beruházások megvalósításával hamarosan megindul a befektetői tőke is ebbe a térségbe! Ha nem akar lemaradni, akkor most kell lépnie! NE MARADJON LE erről a NAGY HOZAMot magában rejtő lehetőségről!
 
Hívja ingatlanszakértőnket, akár hétvégén is és egyeztessen velünk a részletekről!
 
 
 
 

Térkép

network solutions vs ipage